DVS Logo
Sportpark Waalre
Dreefstraat 48d
Waalre
DVS Logo
.Home
.Agenda
.Nieuwsarchief
.Fotoalbum
.Gastenboek
.Download
.Links
Vereniging
.Organisatie
.Accomodatie
.Neem contact op
.Lidmaatschap
.Kleding
.Club van 50
.Sponsoren
.Verleden
.Oud leden
Voor leden
.Inloggen

Club van 50

.2008 .2009 .2010 .2011

De Club van 50 bestaat uit leden, oud-leden en anderen die honkbal- en softbalvereniging DVS een warm hart toewensen. Met een jaarlijkse bijdrage van 50 steunen de leden van Club van 50 vooral de jeugd van onze vereniging.

De jaarlijkse bijdrage van 50 wordt gebruikt om het Start-of-Season toernooi, het jeugdkamp en uitjes te organiseren. Ook is het speeltoestel aangeschaft en worden activiteiten georganiseerd om jeugdleden te werven.

Als dank voor hun steun krijgen alle leden van de Club van 50 een vermelding op deze pagina en zullen zij ieder met een gesigneerde honkbal duidelijk aanwezig zijn in de kantine. Een leuke manier om je verbondenheid te tonen met honkbal- en softbalvereniging DVS en voor de vereniging een manier om alle leden van de Club van 50 te bedanken voor hun steun. Daarnaast zullen er activiteiten georganiseerd worden voor de Club van 50 leden en zullen zij voor activiteiten zoals het mixed-toernooi worden uitgenodigd.

Wens jij DVS ook een warm hart toe en wil je lid worden van de Club van 50? Download dan het inschrijfformulier en stuur het in.

De club van 50:

End of Season
Rudolf Vermeulen Bonbons
De Vest Schilderwerken
DVS Honkbal en Softbal - Copyright (c) 2003