DVS Logo
Sportpark Waalre
Dreefstraat 48d
Waalre
DVS Logo
.Home
.Agenda
.Nieuwsarchief
.Fotoalbum
.Gastenboek
.Download
.Links
Vereniging
.Organisatie
.Accomodatie
.Neem contact op
.Lidmaatschap
.Kleding
.Club van 50
.Sponsoren
.Verleden
.Oud leden
Voor leden
.Inloggen

Wat heb ik nodig om te honkballen?

Om te honkballen heb je minimaal een honkbalhandschoen, schoenen en (voor jongens en heren) een tok nodig. Een tok kun je kopen bij iedere sportzaak, zoals Intersport, Sport 2000 en Perry Sport. Als je net begint kun je goed uit de voeten met voetbalschoenen, kunstgrasschoenen of andere schoenen met noppen, maar er zijn ook speciale honkbalschoenen (spikes). Vanaf de Junioren mag je met ijzeren spikes spelen. Pupillen en aspiranten mogen alleen kunststof spikes gebruiken.

De eerste keren dat je meetraint kun je een handschoen van de club lenen. Als je lid word moet je je eigen handschoen aanschaffen. Voor honkbalmateriaal zoals een handschoen en spikes gaan de meeste leden naar Covee in Papendrecht of Forelle in Roermond:

Covee Sports B.V.
Poldermolen 3
3352 TH Papendrecht
078-6150189
www.covee.nl
Forelle
Marie Curieweg 2
6065 GH Roermond
0475-334560
www.forelle.com

Hoe kom ik aan een DVS-pak?

Van ieder competitie spelend lid van DVS wordt verwacht dat hij of zij een pak aanschaft. Een pak bestaat uit een lange broek, ondershirt, bovenshirt en een pet. Een pet krijg je als je lid wordt.
Een ondershirt, bovenshirt en broek kun je via de club aanschaffen. Hiervoor worden minimaal 1 keer per jaar, tijdens de wintertraining, paspakken geregeld via onze leverancier. Indien nodig worden ook in de zomer pakken besteld.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een pak over te nemen van oud leden. Vraag je coach of hij een telefoonnummer heeft van een oud lid. Meer informatie over pakken kun je krijgen bij Ad Habraken.

En die gele DVS-truien?

De gele DVS-truien horen niet bij het pak. Je hoeft deze dus niet aan te schaffen. Wil je wel zo'n trui hebben, neem dan contact op met Ad Habraken.

End of Season
Rudolf Vermeulen Bonbons
De Vest Schilderwerken
DVS Honkbal en Softbal - Copyright (c) 2003